piektdiena, 2019. gada 4. janvāris

Aicinām jaunās māmiņas ar bērniem uz iknedēļas satikšanos


Sievietes ikdiena pēc bērna piedzimšanas krasi mainās. Lielākā daļa uzmanības ir jāvelta mazulim, savukārt sev un savām interesēm laika pietrūkst, vairs nav tik daudz iespēju satikties ar draugiem vai apmeklēt kādu pasākumu.
Šo problēmu risināt vēlas smiltenietes Baiba Jāņkalne un Inga Sīle, pēc kuru iniciatīvas Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā turpmāk notiks jauno māmiņu un viņu bērniņu tikšanās “Skanīgais bērnu rīts”, uz kuru aicinātas māmiņas ar bērniem līdz skolas vecumam. Pirmā tikšanās notiks 10.janvārī plkst. 10:15. Janvārī tikšanās notiks katru ceturtdienu. Par turpmāko mēnešu tikšanās laikiem jāseko līdzi informācijai bibliotēkas Facebook lapā.
Tikšanās mērķis ir satikties brīvā, nepiespiestā gaisotnē, sarunāties, sniegt atbalstu, darboties nodarbībās ar dziesmām, rotaļām, apgūt jaunas prasmes kopā ar bērniem. Tāpat tā bērniem būs pirmā iepazīšanās ar grāmatu pasauli.
B.Jāņkalne norāda, ka šī ir iespēja sanākt kopā mammām ar bērniem un pozitīvā gaisotnē iesākt burvīgi rītu, lai atlikusī diena būtu piepildīta ar jauniem iespaidiem gan mammai, gan bērniņam.
Ieeja bez maksas.
Sīkāka informācija pa tālruni 64774839 (bibliotēka) vai 27326776 (Baiba).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru