otrdiena, 2019. gada 22. janvāris

Noslēdzies lasīšanas maratons


Muzikāli romantiskās noskaņās Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā noslēdzies lasīšanas maratons “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2018”. Noslēguma pasākums notika 22.janvārī.
Šī diena bibliotēkā bija svētki. Par svētkiem to padarījuši bērni, pusaudži un pieaugušie, kuri  kopš pērnā gada jūlija ir rūpīgi lasījuši žūrijas kolekcijas grāmatas un izteikuši par tām vērtējumu, aizpildot anketu. Katrs no šiem dalībniekiem ir kļuvis par “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas” ekspertu.
Šī bija jau 17.reize, kad Bērnu bibliotēka piedalījās “Bērnu žūrijas” programmā. 2018.gadā lasīšanas veicināšanas programmā piedalījās 26 eksperti. Vecuma grupā 5+ piedalījās 4 bērni, 9+ grupā 7 bērni, 11+ grupā 4 pusaudži, 15+ grupā 2 jaunieši, savukārt vecāku žūrijā piedalījās 9 pieaugušie. Īpaši liels prieks par vecākiem, kuru skaits ik gadu palielinās. Patīkami, ka bērni lasa grāmatas un aicina to darīt arī vecākus. Jauki redzēt ekspertu vidū bērnu, kuri piedalās jau vairākus gadus. Tāpat prieks par jauniem dalībniekiem, kuri startēja pirmo reizi.
Noslēguma pasākumā eksperti saņēma pateicības balviņas. Muzikālu priekšnesumu apmeklētājiem sniedza ģitārists un dziedātājs Niks Sekalis.
Fotogrāfijas no pasākuma var aplūkot šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru