ceturtdiena, 2016. gada 14. aprīlis

IKGADĒJĀ BIBLIOTĒKU NEDĒĻA IR KLĀT!

Smiltenes novada bibliotēkā no 18.līdz 23. aprīlim notiek Bibliotēku nedēļa. Pēc Latvijas Bibliotekāru biedrības ierosinājuma Latvijā tā notiek kopš 1997.gada. Šogad šīs nedēļas moto ir „Attiecības. Sadarbība. Kopiena”.

Šis vadmotīvs aicina izvērtēt mūsu prasmi dibināt kontaktus, komunicēt, strādāt kopienā un darboties kopprojektos, kuros labumu gūst ne vien sadarbības partneri, bet arī visa sabiedrība. Sadarbības priekšnoteikumi ir griba un spēja komunicēt; mēs varam dzīvot bez konkurences, bet nevienu dienu nevaram dzīvot bez sadarbības!
Tradicionāli mūsu draugi un sadarbības partneri ir izglītības iestāžu audzēkņi un skolotāji, kā arī skolu bibliotekāri. Pateicamies par ilggadīgu sadarbību Smiltenes pilsētas pirmsskolas izglītības iestādei “Pīlādzītis”, Smiltenes Trīs pakalnu sākumskolai, Smiltenes Centra vidusskolai, Smiltenes ģimnāzijai, Smiltenes Mākslas skolai, Smiltenes Mūzikas skolai.

“...bibliotēka ir durvis laikā” (Borhess) un Bibliotēku nedēļas laikā īpaši aicinām pa tām ienākt un apmeklēt Bibliotēku nakts pasākumus 20.aprīlī (Baznīcas laukumā 13) un 21.aprīlī Bērnu apkalpošanas nodaļā (Gaujas ielā 1)  pasākumu “Lasām pa vecam, lasām pa jaunam!”. Uz tikšanos! Ieeja brīva!
Kontaktinformācija:
Tālr. 64772334, 64774839

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru