ceturtdiena, 2017. gada 25. maijs

Kā piedalīties "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijā"?

BĒRNIEM UN JAUNIEŠIEM
Piedalīties Bērnu žūrijā var ikviens, kuram patīk grāmatas.
Ir jāiet uz Bērnu bibliotēku un bibliotekārei jāsaka: „Es vēlos piedalīties Bērnu žūrijā!” Bibliotēkā ar ikvienu bērnu noslēgs vienošanos, kurā lasītājs apņemas izlasīt sešas grāmatas no Bērnu žūrijas grāmatu kolekcijas. Žūrijas grāmatu kolekcija ir sadalīta pa vecuma grupām: 5+, 9+, 11+, 15+ un Vecāku žūrija.
Noteikti jāizlasa ir vismaz trīs grāmatas no savas vecuma grupas grāmatām, un pārējās trīs var izvēlēties no blakus grupu grāmatām.
Kad grāmatas ir izlasītas, tās būs jānovērtē, aizpildot elektronisku anketu, kas atrodama linkā.  Bibliotekāre pastāstīs, kā to aizpildīt.
Visi, kuri būs izlasījuši sešas grāmatas un snieguši vērtējumu par tām anketā, tiks pie pārsteiguma balviņām, kas tiks pasniegtas "Bērnu žūrijas" noslēguma pasākumā.
Grāmatas var lasīt un vērtēt līdz šā gada 31.decembrim.

VECĀKIEM
Tāpat kā bērniem un jauniešiem, arī vecākiem, kuri vēlas piedalīties Vecāku žūrijā, jādodas uz Bērnu bibliotēku un jāizvēlas grāmatas no kolekcijas piedāvājuma. Vecāku žūrijas grāmatu kolekcijā iekļautas četras grāmatas, atlikušās divas vecāki var izvēlēties no bērnu un jauniešu kolekcijas grāmatām.
Arī vecākiem būs jāaizpilda anketa, kurā izlasītās grāmatas jānovērtē.
"Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas" noslēguma pasākumā arī vecāki tiks pie pārsteiguma balviņām.
Grāmatas var lasīt un vērtēt līdz šā gada 31.decembrim.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru