pirmdiena, 2017. gada 16. oktobris

Noslēdzies rudens zīmējumu konkurss "Sveiks, rudentiņ!"

Krāsainie sveicieni rudentiņam
Noslēdzies Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļas organizētais bērnu zīmējumu konkurss "Sveiks, rudentiņ!".
Dalībnieku skaits konkursā bija necerēti liels - kopā konkursam iesniegti 86 darbi. Vislielāko atsaucību izrādīja Palsmanes pamatskola, no kuras iesniegti 49 skolēnu zīmējumi, 17 darbiņi saņemti no Smiltenes vidusskolas skolēniem, 10 zīmējumi no Variņu pamatskolas, 9 krāsaini darbiņi no PII "Pīlādzītis" audzēkņiem un viens zīmējums no bērniņa, kurš pirmsskolas izglītības iestādi vēl neapmeklē. Visi konkursa dalībnieki saņēma pateicības balviņas par piedalīšanos. Savukārt daži krāšņāko rudens sveicienu mākslinieki saņēma specbalviņas. Tie bija: Katrīna Rozīte, Lauris Kudrjavcevs un Emīlija Punte no Smiltenes vidusskolas; Elīza Cera, Jānis Ločmelis, Keita Pauliņa un Renārs Vikmanis no Palsmanes pamatskolas; Ralfs Blūmfelds no Variņu pamaskolas; Kate Zaļkalne, Gustavs Slapjums un Sāra Jakoviča no pirmsskolas izglītības iestādes "Pīlādzītis".
Mīļš paldies visiem dalībniekiem! Kopā mums izdevās sveikt rudentiņu. Cerēsim, ka krāsainie darbiņi aizbaidīs lietus mākoņus un rudens saulīte mūs pretī mīļi pasveicinās :)
Tāpat kā aiz loga mūs priecēja krāsainas rudens lapas, tāpat šobrīd Bērnu apkalpošanas nodaļas apmeklētājus priecē zīmējumu konkursa dalībnieku darbiņi, kas izvietoti izstādē. Laipni lūgti apskatīt krāšņos rudens sveicienus!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru