ceturtdiena, 2019. gada 9. maijs

Aizvadītas Eiropas dienas svinības bibliotēkā

Fotogrāfijas no pasākuma var aplūkot šeit.
Atzīmējot 15 gadus kopš Latvijas pievienošanās Eiropas Savienībai, 9.maijā Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā notika pasākums "Piecpadsmit svecītes svētku kliņģerī - nāc un svinēsim kopā".
Svinībās piedalījās Smiltenes vidusskolas 4.b klases skolēni ar audzinātāju Intu Purgali un skolas bibliotekāri Daigu Oti. Pasākuma dalībniekiem bija iespēja pārbaudīt un nostiprināt savas zināšanas par Eiropas Savienību, spēlējot atraktīvu spēli “Zini, mini, uzzini!”. Bērni piedalījās dažādu tautu dančos, kurus vadīja folkloras kopas “Rudzupuķe” vadītāja Līga Krūmiņa – Krīgere, rakstīja vēlējumus uz putnu spārniem Latvijai jubilejā un, protams, baudīja svētku kliņģeri ar 15 svecītēm.
Pasākuma ietvaros tika atklāta Smiltenes vidusskolas bibliotēkas bibliotekāres Elīnas Kubuliņas-Vilnes fotogrāfiju izstāde "Mana = mūsu Latvija", kurā ikvienam ir iespēja aplūkot Latvijas skaistumu.
Svinot svētkus un kopā pavadot laiku, tika akcentēta sava piederība Eiropai, radot pārliecību, ka ikviens no mums, strādājot un mācoties esam tie, kas veidojam savu valsti un Eiropu.
Pasākums notika sadarbībā ar Smiltenes novada bibliotēkas ESIP un to finansiāli atbalstīja Latvijas Ārlietu ministrija.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru