ceturtdiena, 2017. gada 20. aprīlis

Bibliotēka nākotnē? Kādai tai jābūt?

Bibliotekārei prieks par bērnu radīto grāmatu
    Šodien, 20. aprīlī, Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā notika Bibliotēku nedēļas ietvaros rīkots pasākums “Kādai ir jābūt manai bibliotēkai? Vīzija par bibliotēku nākotnē”.
Pasākums tika iesākts ar viktorīnu un zināšanu pārbaudi par bērnu bibliotēku “Cik labi tu pazīsti savu bibliotēku?” Jautājumi bija gan vienkārši, gan āķīgi, gan viltīgi. Tomēr tas neradīja nekādus šķēršļus pareizās atbildes meklējumos – ja atbilde nebija zināma, tā tika uzminēta!
    Kad zināšanas par bibliotēku tika atsauktas atmiņā un nostiprinātas, bija pienācis laiks radīt savu vīziju par to, kādai bērnu bibliotēkai vajadzētu būt nākotnē. Kopīgi tika veidota grāmata “Kāda ir mana bibliotēka? Vīzija par bibliotēku nākotnē”. Katrs bērns darināja vienu grāmatas lapu, kurā ierakstīja savas domas par bibliotēku un tās nākotnes vīziju. Saliekot lapas kopā, veidojās grāmata.
    Pasākuma izskaņā katrs dalībnieks pateicībā par piedalīšanos saņēma dāvanā grāmatiņu.
   Ja tu nevarēji ierasties uz šo pasākumu, taču arī tev ir savs skatījums par to, kādai bibliotēkai vajadzētu būt nākotnē, nāc droši uz bibliotēku, saņem darba lapu, aizpildi to un piedalies grāmatas tapšanas procesā! Grāmatas veidošanā vari iesaistīties līdz pat mēneša beigām – 28.aprīlim. 
   Vairāk fotogrāfijas ŠEIT.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru